Poštovane kolege, klijenti, prijatelji,

“Fleet Management Solutions” je kompanija čiji je zadatak i cilj da svojim klijentima obezbedi pravovremene, pouzdane i precizno obrađene informacije, kako bi se na najoptimalniji način donosile ispravne poslovne odluke i adekvatno upravljalo komercijalnim vozilima i voznim parkom.

Kontrola potrošnje goriva predstavlja jedan od najvažnijih segmenata u oblasti upravljanja voznim parkom (flotom). Iz tog razloga smo se fokusirali na sprečavanje zloupotreba u vezi sa gorivom (krađa goriva iz rezervoara, lažni računa sa uvećanom količinom goriva, krađe na točionim mestima). Ugradnjom sondi za merenje goriva, koje proizvodi kompanija “Omnicomm“ – Rusija (svetski lider u proizvodnji uređaja za kontrolu goriva), omogućavamo klijentima da vrlo precizno kontrolišu potrošnju goriva, čija cena svakodnevno raste.

Našim klijentima obezbeđujemo praćenje i pozicioniranje komercijalnih vozila putem GPS/GSM komunikacije. Obezbeđujemo širok spektar neophodnih informacija o svakom pojedinačnom vozilu ili grupi vozila, podatke o vozačima i načinu na koji koriste povereno im vozilo, i naravno, kontrola goriva. Svi podaci dostupni su u realnom vremenu (trenutno).

Uvođenjem naših sistema možete smanjiti troškove goriva, kao i drugih manipulativnih troškova poslovanja, čime značajno povećavate vašu konkurentnost na tržištu i kvalitativno se izdvajate od konkurencije. “Fleet management solutions” je ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru proizvoda kompanije “Vepamon” – ("Omnicomm"), svetski poznate i priznate kompanije u oblasti kontrole goriva i upravljanje vozilima - flotama, čiji proizvodi su našli svoje mesto i primenu u više od 70 zemalja širom sveta na 5 kontinenata. Takođe, u našoj ponudi imamo i proizvode drugih renomiranih proizvođača iz oblasti upravljanja i kontrole vozila. Svi proizvodi su atestirani i sertifikovani.

U mogućnosti smo da FMS sisteme u potpunosti prilagodimo vašim potrebama. Garantujemo smanjenje troškova vašeg poslovanja od prvog dana ugradnje naših sistema.


Fleet Management Solutions
Zlatko Đuričić